- Ovsená bábovka
- Muffiny
- Čučoriedkový zákusok so smotanovo - tvarohovým krémom
- Čokoládová bábovka s tvarohom
- Brownies s tvarohom a čerešňami
- Bodkovaný cheesecake
- 8 - vrstvové slané croissanty so šunkou
- Koláč bez múky a cukru
- Kráľovský smotanový koláč
- Krtkova torta
- Ranná rosa
- Hnetený koláč s tvarohom a makom
- Rýchle tvarohové „koblížky“
- Mrkvový koláč s mascarpone
- Tuniakový šalát s kukuricou
- Jadranská torta
- Makový koláč - Korneto
- Bratislavské rožky
- Valikine tiramisu
- Šalát GYROS
- ESKIMO rezy
Kráľovský smotanový koláč
Cesto: 400 g polohrubej múky, 4 žĺtky, 1 kypriaci prášok, 150 g práškového cukru,
1 Palmarín, 1 KL nastrúhanej citrónovej kôry, 1 PL smotany
Plnka: sneh zo 4 bielkov, 3 kyslé smotany (180 g), 3 vanilky, 1 smotanový puding, 1 PL maizeny (kukuričný škrob)
Cesto spracujeme, zabalíme do fólie a odložíme do mrazničky na 20 min., aby stuhlo. Po vybratí rozdelíme na polovicu. 1. polovicu rozvaľkáme a preložíme na vymastený, vysypaný plech. Okraje vyhrnieme vyššie, aby nevytekala plnka. Na cesto posypeme strúhanku, alebo nastrúhané piškóty, aby plnka nepremokla. Kyslú smotanu vymiešame s cukrom, vanilkami, pudingom a maizenou a do toho pomaly vmiešame tuhý sneh z bielkov. Vylejeme na cesto, na vrch postrúhame zvyšnú polovicu cesta. Pečieme pri 180 °C asi 35 min.