- Ovsená bábovka
- Muffiny
- Čučoriedkový zákusok so smotanovo - tvarohovým krémom
- Čokoládová bábovka s tvarohom
- Brownies s tvarohom a čerešňami
- Bodkovaný cheesecake
- 8 - vrstvové slané croissanty so šunkou
- Koláč bez múky a cukru
- Kráľovský smotanový koláč
- Krtkova torta
- Ranná rosa
- Hnetený koláč s tvarohom a makom
- Rýchle tvarohové „koblížky“
- Mrkvový koláč s mascarpone
- Tuniakový šalát s kukuricou
- Jadranská torta
- Makový koláč - Korneto
- Bratislavské rožky
- Valikine tiramisu
- Šalát GYROS
- ESKIMO rezy
Bodkovaný cheesecake
1 šálku nadrvených BEBE keksíkov alebo Marína sušienok, 1/4 šálky kakaa, 2 PL kryšt. cukru, 1/4 šálky rozpusteného masla
Na prípravu plnky: 1/2 šálky prášk. cukru, 2 vajíčka, 1 ČL vanilkového cukru, 2/3 šálky kyslej smotany, 30 ml rozpustenej tmavej čokolády, 500 g mäkkého smotanového syra.
Najskôr si predhrejeme rúru na 150 stupňov. Pripravíme si formu na pečenie a vystelieme ju papierom na pečenie. V menšej miske si rozdrvíme sušienky, pridáme cukor, kakao a rozpustené maslo. Premiešame a vystelieme touto zmesou formu. V inej miske si vymiešame smotanový syr do hladka. Postupne pridávame cukor a jedno vajíčko po druhom. Dôkladne premiešame. Pridáme vanilku, ktorú sme si zmiešali s kyslou smotanou. Takto pripravenú hladkú hmotu si rozdelíme na polovicu. Jednou polovicou natrieme na rozdrvené sušienky a druhú si odložíme.
Rozpustenú tmavú čokoládu si zahrejeme vo vodnom kúpeli a zmiešame ju s odloženou polovicou plnky.
Vložíme si ju do sáčku alebo cukrárskeho vrecka a vytvárame guľôčky. Vložíme do rúry a pečieme cca 1 hodinu. Po uplynutí času trúbu vypneme, ale koláč nevyberáme. Necháme ho v trúbe postáť 1 hodinu a následne ho dáme vychladiť do chladničky na 24 hodín.