Dobroty zo zborovne
- Ovsená bábovka
 - Muffiny
 - Čučoriedkový zákusok so smotanovo - tvarohovým krémom
 - Čokoládová bábovka s tvarohom
 - Brownies s tvarohom a čerešňami
 - Bodkovaný cheesecake
 - 8 - vrstvové slané croissanty so šunkou
 - Koláč bez múky a cukru
 - Kráľovský smotanový koláč
 - Krtkova torta
 - Ranná rosa
 - Hnetený koláč s tvarohom a makom
 - Rýchle tvarohové „koblížky“
 - Mrkvový koláč s mascarpone
 - Tuniakový šalát s kukuricou
 - Jadranská torta
 - Makový koláč - Korneto
 - Bratislavské rožky
 - Valikine tiramisu
 - Šalát GYROS
 - ESKIMO rezy
 
Bodkovaný cheesecake
1 šálku nadrvených BEBE keksíkov alebo Marína sušienok, 1/4 šálky kakaa, 2 PL kryšt. cukru, 1/4 šálky rozpusteného masla
Na prípravu plnky: 1/2 šálky prášk. cukru, 2 vajíčka, 1 ČL vanilkového cukru, 2/3 šálky kyslej smotany, 30 ml rozpustenej tmavej čokolády, 500 g mäkkého smotanového syra.
Najskôr si predhrejeme rúru na 150 stupňov. Pripravíme si formu na pečenie a vystelieme ju papierom na pečenie. V menšej miske si rozdrvíme sušienky, pridáme cukor, kakao a rozpustené maslo. Premiešame a vystelieme touto zmesou formu. V inej miske si vymiešame smotanový syr do hladka. Postupne pridávame cukor a jedno vajíčko po druhom. Dôkladne premiešame. Pridáme vanilku, ktorú sme si zmiešali s kyslou smotanou. Takto pripravenú hladkú hmotu si rozdelíme na polovicu. Jednou polovicou natrieme na rozdrvené sušienky a druhú si odložíme.
Rozpustenú tmavú čokoládu si zahrejeme vo vodnom kúpeli a zmiešame ju s odloženou polovicou plnky.
Vložíme si ju do sáčku alebo cukrárskeho vrecka a vytvárame guľôčky. Vložíme do rúry a pečieme cca 1 hodinu. Po uplynutí času trúbu vypneme, ale koláč nevyberáme. Necháme ho v trúbe postáť 1 hodinu a následne ho dáme vychladiť do chladničky na 24 hodín.
