- Ovsená bábovka
- Muffiny
- Čučoriedkový zákusok so smotanovo - tvarohovým krémom
- Čokoládová bábovka s tvarohom
- Brownies s tvarohom a čerešňami
- Bodkovaný cheesecake
- 8 - vrstvové slané croissanty so šunkou
- Koláč bez múky a cukru
- Kráľovský smotanový koláč
- Krtkova torta
- Ranná rosa
- Hnetený koláč s tvarohom a makom
- Rýchle tvarohové „koblížky“
- Mrkvový koláč s mascarpone
- Tuniakový šalát s kukuricou
- Jadranská torta
- Makový koláč - Korneto
- Bratislavské rožky
- Valikine tiramisu
- Šalát GYROS
- ESKIMO rezy
Mrkvový koláč s mascarpone
250 g masla, 250 g hnedého cukru, 4 vajíčka (žĺtka a bielka zvlášť), šťava a kôra z jedného pomaranča, 170 g hladkej múky,
1 kopcovitá lyžička kypriaceho prášku, 170 g mletých orechov, 1 lyžička mletej škorice, pol lyžičky mletého zázvoru,
230 g strúhanej mrkvy (cca 3 veľké kusy)
Maslo vyšľaháme s cukrom, pridávame po jednom žĺtka, nastrúhanú kôru a šťavu z pomaranča. Múku zmiešame s kypriacim práškom, škoricou, zázvorom a orechmi a pridáme do zmesi. Všetko spolu premiešame. Rúru zapneme na 180°C a 23 cm tortovú formu vystelieme papierom na pečenie. Bielka vyšľaháme dotuha so štipkou soli. Mrkvu umyjeme, olúpeme a nastrúhame a pridáme do zmesy. Premiešame a nakoniec opatrne primiešame aj vyšľahanú bielkovú penu. Cesto nalejeme do formy, uhladíme a dáme piecť na 50 minút. Po pol hodine môžeme povrch prikryť papierom na pečenie, aby sa vrch nespálil. Po upečení necháme chvíľku vychladnúť, vyberieme z formy. Na krém si vyšľaháme 250 g mascarpone s práškovým cukrom, tak od oka a podľa chuti pridáme nastrúhanú kôru z polovice pomaranča. Krém naniesieme na tortu a posypeme orechmi.