- Ovsená bábovka
- Muffiny
- Čučoriedkový zákusok so smotanovo - tvarohovým krémom
- Čokoládová bábovka s tvarohom
- Brownies s tvarohom a čerešňami
- Bodkovaný cheesecake
- 8 - vrstvové slané croissanty so šunkou
- Koláč bez múky a cukru
- Kráľovský smotanový koláč
- Krtkova torta
- Ranná rosa
- Hnetený koláč s tvarohom a makom
- Rýchle tvarohové „koblížky“
- Mrkvový koláč s mascarpone
- Tuniakový šalát s kukuricou
- Jadranská torta
- Makový koláč - Korneto
- Bratislavské rožky
- Valikine tiramisu
- Šalát GYROS
- ESKIMO rezy
Šalát GYROS
POTREBNÉ PRÍSADY
2 väčšie kuracie prsia, 2 PL oleja, 1 čajová lyžička korenia GYROS, 1 väčšia cibuľa, 4-6 sterilizovaných uhoriek, 1 konzerva sterilizovanej kukurice, 1 malá majonéza, 1 kyslá smotana (prip. biely jogurt), 2 -4 strúčiky prelisovaného cesnaku, kečup, čínska kapusta
POSTUP PRÍPRAVY
Šalát podávame vychladený z chladničky s chlebíkom alebo bielym pečivkom.
a začíname vrstviť. Na spodok misy uložíme mäsko. Ak máte trošku výpeku, kľudne ho dajte s mäskom do misy. Na mäsko uložíme rovnomerne nadrobno pokrájanú cibuľu na cibuľu natrieme polovicu majonézovej masy, na to navrstvíme na drobné kocky pokrájané sterilizované uhorky a ďalšia vrstva je kečup vrstvenie zakončíme čínskou kapustou natrhanou na drobné kúsočky. Ozdobíme a odložíme do chladničky.