- Ovsená bábovka
- Muffiny
- Čučoriedkový zákusok so smotanovo - tvarohovým krémom
- Čokoládová bábovka s tvarohom
- Brownies s tvarohom a čerešňami
- Bodkovaný cheesecake
- 8 - vrstvové slané croissanty so šunkou
- Koláč bez múky a cukru
- Kráľovský smotanový koláč
- Krtkova torta
- Ranná rosa
- Hnetený koláč s tvarohom a makom
- Rýchle tvarohové „koblížky“
- Mrkvový koláč s mascarpone
- Tuniakový šalát s kukuricou
- Jadranská torta
- Makový koláč - Korneto
- Bratislavské rožky
- Valikine tiramisu
- Šalát GYROS
- ESKIMO rezy
Krtkova torta
Cesto: 200 g múky, 160 ml plnotučného mlieka, 100 g kryštálového cukru, 2 vajíčka, 80 ml rastlinného oleja, 40 g kakaa,
2 ČL prášku do pečiva.
Krém: 300 g mäkkého tvarohu, 250 ml plnotučného mlieka,100 g kryštálového cukru,10 g čírej želatíny, 4-5 ks banánov
Do mlieka dáme olej, cukor, vajíčka a rozmiešame. Múku zmiešame s kypr. práškom a kakaom. Do sypkej zmesi vlejeme tekutú a vymiešame. Pečieme 35 – 40 min. v predhriatej rúre. Korpus necháme vychladnúť na mriežke. Stred vydlabeme a necháme cesto po okrajoch.
Želatínu zalejeme mliekom a necháme 30 min. napučať. Potom dáme na sporák a zohrievame ju kým sa nerozpustí – nevaríme! Necháme ochladnúť. V miske zmiešame tvaroh, cukor a spojíme so želatínou do krémovej hmoty. Na dno korpusu dáme celé banány a na to navrstvíme krém. Vrch pokryjeme rozmrvenou hmotou z cesta a zatlačíme. Odložíme do chladničky min. na 12 hodín.