- Ovsená bábovka
- Muffiny
- Čučoriedkový zákusok so smotanovo - tvarohovým krémom
- Čokoládová bábovka s tvarohom
- Brownies s tvarohom a čerešňami
- Bodkovaný cheesecake
- 8 - vrstvové slané croissanty so šunkou
- Koláč bez múky a cukru
- Kráľovský smotanový koláč
- Krtkova torta
- Ranná rosa
- Hnetený koláč s tvarohom a makom
- Rýchle tvarohové „koblížky“
- Mrkvový koláč s mascarpone
- Tuniakový šalát s kukuricou
- Jadranská torta
- Makový koláč - Korneto
- Bratislavské rožky
- Valikine tiramisu
- Šalát GYROS
- ESKIMO rezy
8 - vrstvové slané croissanty so šunkou
25 g droždia, ½ l vlažného mlieka, 1 PL cukru, 2 ČL soli, 1,5 dcl oleja, 350 g hladkej múky, 400 g polohrubej múky, šunka, syr, vajíčko na potretie, maslo na potretie cesta
Z uvedených surovín si vypracujeme cesto, ktoré necháme na teplom mieste vykysnúť. Po vykysnutí cesto prepracujeme, rozdelíme na polovicu a každú polovicu ešte rozdelíme na 8 časti. Urobíme guľky a necháme podkysnúť. Potom každú guľku vyvaľkáme do kruhu na tenko. Potrieme roztopeným maslom a poukladáme na seba. Vrchnú časť nepotierame. Kruh rozvaľkáme na tenko a rozkrojíme na 12 častí. Na každú dáme plnku, alebo šunku a syr. Stočíme od širšej strany. Uložíme na pomastený plech, potrieme rozšľahaným vajcom a upečieme.